fredag den 22. november 2013

Under Bæltestedet

Under Bæltestedet




Tanker og referat om filmen:

Jeg synes filmen var underlig, det var en usædvanlig film, jeg har aldrig set noget lignende.
Den var lidt svær at gennemskue i starten, men den gav mere mening senere. Men den handlede generelt om Jalousi, begge mænd kunne godt lide hende her kvinde, og det er en normal genre. Det dårlige var at man ikke kunne se deres ansigter i filmen. Det var lidt svært at se, hvilken person der var hvem


Temaer:

Jalousi, Forførelse, Konkurrence,Kærlighed,Romance,Tiltrukning, Afvisning, bromance




Analyse

Aktantmodel:


Søren:

Hovedperson: Søren

Hjælper: Ingen

Modstander: Mikkel

Opgave: vise at han kan score damer.

Opgavestiller: Ham selv, og Mikkel

Løsning: Naja vil ikke have Søren

Personkarakteristisk Søren:

Han ligner en der er i starten af 40'erne. Han har små rynker i ansigtet som er tydelige. Han har gråt/brunt skæg, og hans hår er også grå/Brunt. Han er vidst et stort konkurrencemenneske, han vil så gerne have Naja, og vinde over Mikkel. Det ligner at han er meget selvsikker og selvbevidst, Jeg opfatter at han også er ret opmærksomhedskrævende. Han lader til ikke at være en gentleman, han vil faktisk bare vinde over Mikkel, og han giver mange komplimenter til Naja, for at gøre Mikkel jaloux.



Mikkel:

Hovedperson: Mikkel

Hjælper: Det ser ud som om Naja vil have ham

Modstander: Søren

Opgave: Vise at han har ægte følelser for hende, modsat Søren

Opgavestiller: Søren

Løsning: Mikkel og Naja forlader restauranten.

Personkarakteristik Mikkel:


Mikkel ligner en som også er ved starten af 40'erne. Han har mørkt/gråt hår, det går lidt under ørene, hans skæg er også den der grå/mørke farve. Man kan se, at han er ved at få nogle tydelige rynker. Han lader til at være en gentleman, han virker som en sød og venlig person, som er flink over for alle mennesker. Mikkel er en person man ikke skal lave sjov med. Han følte noget for Naja, og han var nervøs for at Søren ville blande sig i deres kærlighed, men det gjorde han, og det gjorde Mikkel ret ked af det og sur.


Hvad sker der i fremtiden?


Jeg tror at Mikkel og Søren ikke er så gode venner som før, da de var op at skændes om Naja. Men jeg tror at Mikkel og Naja har dannet par, og lever deres liv sammen. De er sikkert blevet lykkelige sammen, og skal til at bo sammen. 5 år senere: Mikkel og Naja har fået to børn sammen, de er blevet rigtig succesfulde, Mikkel endte som skuespiller, og Naja som sangerinde, nu lever de sammen.



Her er en Plot-Point model som viser hvor de to højdepunkter er i filmen.!



Undersøg Person

På et tidspunkt i filmen ved vi at Mikkel og Naja fletter ben, men det ved Søren ikke, før han taber skeen. Men Mikkel ved at han har vundet Naja's hjerte, og vundet imod Søren. Derfor behøver Mikkel ikke at anstrenge sig, og få Naja til at kunne lægge mærke til ham.



Forskel Sommersøndag og Under bæltestedet



I begge film har det meget at gøre med deres handlinger, og bevægelser.I sommersøndag viser de hele ansigter, men i filmen: Under Bæltestedet viser de kun nogle dele af ansigterne, og de vil særlige have vi ligger mærke til hvordan de bevæger deres hænder,fødder, osv.

Jeg synes at filmen Sommersøndag er bedst.

Argumentation:

Påstand; Jeg synes at "Sommersøndag" er en bedre film end "Under Bæltestedet".

Belæg: Fordi at i filmen viser de bevægelser med ansigtet, og viser forskellige ansigtsudtryk.

Hjemmel: Og den giver mere mening, og den er spændende fordi den er dramatisk, og der sker næsten hele tiden noget i filmen.






























































2 kommentarer:

  1. Ideen med filmen var jo at man skulle se på kropssproget og ikke ansigterne, man skulle se hvordan de havde de, via deres hænder og generelt bare kropssprog. Jeg tror du har forstået filmen forkert.

    SvarSlet
  2. I filmen ser man også at Mikkel sidder og rykker rundt på glasene, hvad er meningen med det?

    SvarSlet