lørdag den 25. august 2012

Anmeldelse til Terebithia

Jeg skal skrive en anmeldelse til filmen Terebithia:

Personkarakteristik:
Jess:
Jess starter med at være en enspænder, han ser meget ked af det ud og han blev mobbet. Men så starter der en ny pige i klassen og de bliver så gode venner, også kan man se ham grine og være glad. Han har Brunt langt hår og brune små øjne og masser af  fregner.Han går med Joggins sæt. Han løber også  han, meget hurtigt til

Leslie: Leslie er en fantasi pige, hun ser hvad hun ønsker sig og hun er meget kreativ. Hun blev Jesses ven og hun er en meget glad og frisk pige. Hun har kort lyst hår og store blå øjne. Hun har en hippie tøjstil agtig.


May Bell: May belle er en lille sød pige. Hun er lillesøster til Jess. Hun har brunt hår og brune øjne. Hun er som en normal 8 årige nysgerrig og morsom. Hun er også meget fantasifuld.


Faren: faren er Jess og May Belle far. Han har gråt hår og brune øjne og han ser ud til at være en ond en men rent faktisk er han ret sød. Han passer godt på sin familie og forsørger den


Jannice: Jannice er den onde pige på skolen hun lader ikke pigerne gå på toilettet de skal betale. Hun har lyst uldet hår med pandehår, og hun har blå øjne. Men sidst da skriver jess og Leslie et brev til Janice hvor der står fra en dreng i 9.klasse kan lide hende. Alle grinte af hende. Men til sidst bliver hun venner med Jess og Leslie.


Hugher: hugher er en ond dreng som mobber Jess.
Han har brunt langt som han har sat tilbage med gele. Han har en bedste ven og Og de to mobber. Hugher er også en løber pg han hader at tabe.

Referat:

Jeg syntes filmen er meget spænende og god. Filmen handler om Jess og Leslie som lever i fantasi verden de bygger et hus i skoven de kalder deres fantasi verden Terabithia og Leslie er lederen.. Efter skole hver dag går de i skoven og bygger videre. De er ikke de helt poplære i skolen men de er ligeglade bare de har det sjovt. Igennem filmen bliver de mobbet og der løbekonkurrencer. Men sidst sker der noget Leslie dør ude i skoven. Jess bliver ked af det, men så kommer der en ny prinsesse til  og det er May belle Jess lillesøster!!


Færdig det er en lidt rodet tekst. Fordi jeg skriver via mobil...!!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar