torsdag den 11. oktober 2012

Film Anmeldelse (Harry Potter)

Hele klassen har set film på to dage. Filmen hedder Harry Potter Flammernes pokal 4. Jeg skal så lave en Anmeldelse til filmen.


Filmen handler om at Harry Potter som er med trekampsturneringen. Men Harry valgte ikke at deltage da man skulle være over 17 år. Men der var en som meldte ham, også var han med selvom han var 14 år. Prøve 1 var at man skulle kæmpe mod en drage. Prøve 2 er at man skulle være nede i vandet i en time og man skulle redde ens venner. Prøve 3 var at man skulle finde flammernes pokal i en labyrint. Harry vinder konkurrencen. Voldemort dukker frem da Harry og en anden deltager rør flammernes pokal! Harrys modstander dør så..

Personkarakteristik:

Harry potter:

Han er meget intellegent og klog. Han har ikke det pæneste udseende men han har en venlig og barmhjertig personlighed!!:)

Voldenmort:

Han er fjenden. Han er ond og han har drabt harrys forældre. Han prøver så at dræbe Harry Potter. Han prøver at besejre Harry Potter. Men det ér næsten umuligt, fordi Harry er stærkere end voldemort!.,

Miljøbeskrivelse:

De steder filmen foregår er i en fantasi verden. Det meste af filmen er på skolen som hedder Howards. Filmen foregår også på en kirke gård der hvor Voldemort drabte Harrys modstander!

Vurdering:

Før vi skulle se filmen, troede jeg at filmen var kedelig. Men da vi så den var den bedre end jeg forventede!! Det gode ved filmen var at den var uhyggelig og filmen var spændende og anderledes. Det dårlige var nok at der var dårligt Grafik. Men ellers har det hidtil været den bedste film jeg har set!!❤❤❤❤



Ingen kommentarer:

Send en kommentar